Προφίλ Τέχνης

Στις σχολές διδάσκετε το παραδοσιακό shotokan  καράτε ,το πιο διαδομένο στυλ καράτε παγκοσμίως.Οι αθλητές λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα με εξαιρετικές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.Στη σχολές λειτουργούν ξεχωριστά τμήματα για αρχάριους, ημιπροχωρημένους και προχωρημένους , αγωνιστικό τμήμα και τα παιδικά τμήματα λειτουργούν ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο (ζώνης).
ΣΧΟΛΕΣ:
1) ΕΟΚ 20 Μασταμπάς,Ηράκλειο
2) Παγκρήτιο στάδιο, Ηράκλειο


Προφίλ Δασκάλου

O Δημήτρης Μπόκας είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και Προπονητής Καράτε με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ο μοναδικός καθηγητής φυσικής αγωγής προπονητής καρατε στην Κρήτη. 
Γεννημένος στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας η ενασχόληση με το καράτε άρχισε από τα παιδικά χρόνια κάτω από την ομπρέλα του δασκάλου Τετσούο Οοτάκε . Μετέπειτα συνέχισε το καράτε στην Σερβία παράλληλα με τις σπουδές στη Γυμναστική ακαδημία και παρακολουθώντας σεμινάρια στον δάσκαλο Ιλία Γιόργκα (10 νταν)

Είναι μέλος:WKF(παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε), WSKF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Shotokan karate), Ε.Ε.Σ.ΚΑ(Ελληνική Ένωση Shotokan Καράτε), ΕΛΟΚ(Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Ι.Α.Μ.Α Snipers, International karate academy.